Workshop Weerbaarheid

Dankzij het feit dat vormingsmedewerker Sophie van de Wouw kan bogen op een jarenlange ervaring bij Weerbaarheidscentrum Refleks vzw, is ze uitermate geschikt in het verzorgen van workshops weerbaarheid en zelfverdediging voor meisjes, vanaf 13 jaar.

Tijdens deze workshop, die twee uur duurt, worden de basisprincipes van weerbaarheid terdege uitgelegd aan de hand van voorbeelden en oefeningen.  Fysieke zelfverdediging wordt eveneens behandeld, maar dit is geen karateklas!

De cursisten zullen handige tips & tricks krijgen die bijdragen aan een weerbaardere houding in het algemeen, en wat betreft de meisjes, met nadruk op ongewenste, seksueel-getint gedrag van derden of potentieel gevaarlijke situaties. 

  • Meisjes vanaf 13 jaar

  • Groepsdruk

  • Verbale en fysieke weerbaarheid

Prijs en duur:

  • € 200 + vervoersonkosten van de vormingswerker
  • de workshop duurt ongeveer 2 uur

Weerbaarheid is uiteraard voor ieder mens nuttig en komt zeker ook van pas bij het stellen van grenzen in allerlei situaties. Dankzij weerbaarheid kan je voor een groot stuk in controle blijven over je eigen leven.

Jongeren worden vaak geconfronteerd met groepsdruk, weerbaar genoeg zijn om aan die druk te kunnen weerstaan is een stevige basis voor de rest van het leven.

TERUG NAAR OVERZICHT WORKSHOPS

Boek deze workshop

Indien u interesse heeft om deze workshop te organiseren in uw school of vereniging, neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie. 

CONTACT OPNEMEN